VESTI

Počinje „Gulfood“ 2023

Feb 20, 2023

Svoje proizvode predstaviće 25 domaćih kompanija na nacionalnom štandu Srbije u jednoj od glavnih hala sajma – Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls

 

Srpske kompanije prehrambenog sektora učestvuju od 20. do 24. februara na međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Gulfood“ 2023, koji se održava u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati.

„Gulfood“  je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, a u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera, kao i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Sajam se prostire na 100.000 kvadratnih metara, a godišnje ga poseti više od 70.000 posetilaca iz oko 160 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom 2.600 izlagača u osam sektora.

Na ovogodišnjoj manifestaciji srpske proizvode predstavljaju kompanije „Tartufi SR“, „The Fun&Fit Company“, „Nisha“, „NS Bomi“, „Packom International“, „Minela“, „Master Food“, „PIK Bečej“,„Master Fruits“, „Laki“, „Yumis“ „Sirogojno Company“ , „Agranela“, „Cold Pressok“, „ITN Group“, „Budimka“, Fruct Company“, „Zdravo Organic“, „Strela“, „Jaffa Crvenka“, „Damar Confit“, „Naš med“, „Don Don“, „Revita“ i „Adore Chocolat“.

Učešće na međunarodnom sajmu predstavlja šansu da izlagači predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Nastup domaćih kompanija na nacionalnom štandu zajednički organizuju Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS).

 

 

Digitalni katalog kompanija izlagača dostupan je OVDE.