VESTI

Будите део Torino Fashion Week 2020 Digital и пословних сусрета за модну индустрију

Jul 14, 2020

 

Развојна агенције Србије, као део Европске мреже предузетништва, подржава бесплатне виртуелне пословне сусрете у модној индустрији - Torino Fashionmatch 2020 - Virtual, који се одржавају од 5. до 8. октобра 2020. године и позива заинтересоване да се пријаве за учешће на овом догађају.

 

Ови пословни сусрети намењени су модним дизајнерима/стилистима, модним брендовима/произвођачима одеће, произвођачима текстила и модних детаља, продавцима/дистрибутерима, платформама за е-продају, ПР агенцијама/консултантима, као и универзитетима/институцијама за истраживања и развој. Догађај је прилика за проналажење новог пословног партнера, купца или дистрибутера у овој индустрији.

Регистрација за пословне сусрете Torino Fashionmatch 2020 - Virtual је бесплатна и врши се путем линка: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/

Пријаве су отворене до 30. септембра 2020. године.

Torino Fashionmatch 2020 - Virtual су пословни сусрети који се одржавају оквиру петог по реду модног догађаја - Torino Fashion Week 2020 Digital. Због пандемије вируса Covid- 19, Торино недеља моде овог пута биће одржана дигитално, од 3. до 9. октобра ове године.

У фокусу овог модног догађаја су млади модни дизајнери, мала и средња предузећа из модне индустрије, нови брендови који желе бити примећени, а теже одрживости и квалитету.

Модне ревије, у оквиру овог догађаја, биће емитоване у директном преносу заједно са интервјуима дизајнера, одржавањем различитих вебинара и пружањем услуга е-трговине.

Више информација о овом модном догађају можете наћи на линку: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/page-3101