Učešće na međunarodnom sajmu uvoza u Kini prilika za osvajajne novih tržišta

Jun 03, 2020

 

Treći Kineski međunarodni sajam uvoza (China International Import Expo – CIIE) održava se od 5. do 10. novembra ove godine, u Šangaju (NR Kina). Razvojna agencija Srbije, zajedno sa Privrednom komorom Srbije, organizuje nastup srpskih privrednika na ovom sajmu, u okviru nacionalnog štanda.

 

RAS poziva zainteresovane kompanije da se prijave za učešće na sajmu CIIE 2020, na kojem će se Srbija predstaviti sa nacionalnim štandom u hali za prehrambenu industriju.

Razvojna agencija Srbije snosi troškove zakupa prostora i izgradnje štanda, dok izlagači snose troškove participacije na sajmu.

“China International Import Expo”, čiji su organizatori Vlada Narodne Republike Kine i Kineski međunarodni uvozno-izvozni biro (China International Import Expo Bureau), je manifestacija koja ima za cilj da podstakne uvoz strane robe i usluga u Kinu, a u skladu sa nastojanjem Kine da promoviše globalizaciju i otvorenost tržišta.

Sajam je idealna prilika za domaće kompanije predstave svoje proizvode i usluge tržištu NR Kine, ali i širem tržištu, kao i da sklope nove poslovne kontakte i nove poslove kojima će povećati izvoz svoje robe i usluga.

Sve o uslovima učešća i načinu prijave za sajam možete pronaći OVDE.

Pogledajte kako je izgledalo učešće srpskih kompanija na prošlogodišnjem sajmu u Šangaju, a nacionalni štand Srbije je tom prilikom posetila i visoka delegacija Vlade Republike Srbije, predvođena predsednicom Vlade, Anom Brnabić. 

 

 

CIIE 2020.jpg