Projekti

Projekti

Razvojna agencija Srbije u okviru svojih aktivnosti, a shodno dugogodišnjem iskustvu i postignutim rezultatima našeg tima, kontinuirano radi na unapređenju postojećih i uspostavljanju novih partnerstava sa domaćim i inostranim organizacijama, podršci i sprovođenju brojnih međunarodnih projekata, kao i realizaciji projekata kako iz sopstvenog porfolija, tako i portfolija Ministarstva privrede, i sličnih institucija.

Zajednički cilj svih programa i projekata jeste podrška razvoju i unapređenju privrede Srbije, a kroz podršku privrednim subjektima i ostalim privrednim činiocima i to putem razvoja konkurentnosti, poslovne infrastrukture, internacionalizacije, promocije, transfera znanja i tehnologija, i drugo.

Domaći projekti

Podrška preduzetništvu

Evropska mreža preduzetništva je projekat koji je Evropska komisija pokrenula 2008. godine u cilju efikasnog i efektivnog iskorišćavanja potencijala mikro, malih i srednjih preduzeća i to kroz pružanje informacija i podršku preduzećima i preduzetnicima širom Evrope

Detaljnije

Program standardizovanog seta usluga za mikro,mala i srednja preduzeća i preduzetnike

Cilj programa je podrška rastu i razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, zadruga i klastera kroz unapređenje dostupnosti, obima i kvaliteta usluga podrške za njihovo poslovanje.

Detaljnije

Medjunerodni projekti

Međunarodni projekti su projekti koji se finansiraju iz donatorskih sredstava. RAS ima bogato iskustvo u realizaciji multilateralnih (EU fondovi) i bilateralnih projekata koji za cilj imaju razvoj sektora MMSPP i srpske privrede u celosti. RAS je implementator i/ili korisnik donatorskih sredstava.

Detaljnije