VESTI

Međunarodni poslovni susreti za avio, automobilsku i saobraćajnu industriju

Apr 12, 2021

Razvojna agencija Srbije (RAS) poziva sve zainteresovane kompanije iz avio-industrije, automobilske industrije i saobraćajnog sektora (železničkog) da učestvuju na međunarodnim virtuelnim poslovnim susretima Turkey- EU Virtual Networking Event” koji će se održati od 27. do 28. aprila.

 

Eskisehir Privredna komora iz Turske, Privredna komora Barselone i Privredna komora Auvergne-Rhône-Alpes (Francuska) organizatori su ovih međunarodnih susreta, dok je RAS koorganizator, a ceo događaj je deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

B2B događaj je namenjen je malim i srednjim preduzećima, klasterima, komorama, investitorima, javnim institucijama i organizacijama, koje žele da uspostave nove poslove i inostrana partnerstva u oblastima avio-industrije, železničke i automobilske industrije.

Planirani su sastanci “jedan na jedan” u trajanju od 20 minuta i koji se prethodno zakazuju. Kako bi pronašli što adekvatnije partnere, svaki učesnik pri registraciji mora da odabere barem jednu od opcija u delu “Marketplace Opportunities”.

Sastanci su besplatni, a potrebno je registrovati se do 26. aprila na linku: https://eci-networking2021.b2match.io/ .

Do sada se preko 100 kompanija iz 15 zemalja sveta registrovalo za učešće na ovom virtuelnom poslovnom događaju.