Вести

Међународни пословни сусрети за авио, аутомобилску и саобраћајну индустрију

Apr 12, 2021

 

Развојна агенција Србије (РАС) позива све заинтересоване компаније из авио-индустрије, аутомобилске индустрије и саобраћајног сектора (железничког) да учествују на међународним виртуелним пословним сусретима „Turkey - EU Virtual Networking Event” који ће се одржати од 27. до 28. априла. 

Eskisehir Привредна комора из Турске, Привредна комора Барселоне и Привредна комора Auvergne-Rhône-Alpes (Француска) организатори су ових међународних сусрета, док је РАС коорганизатор, а цео догађај је део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН). 

Б2Б догађај је намењен је малим и средњим предузећима, кластерима, коморама, инвеститорима, јавним институцијама и организацијама, које желе да успоставе нове послове и инострана партнерства у областима авио-индустрије, железничке и аутомобилске индустрије. 

Планирани су састанци “један на један” у трајању од 20 минута и који се претходно заказују. Како би пронашли што адекватније партнере, сваки учесник при регистрацији мора да одабере барем једну од опција у делу “Мarketplace Opportunities”. 

Састанци су бесплатни, а потребно је регистровати се до 26. априла на линку: https://eci-networking2021.b2match.io/ 

До сада се преко 100 компанија из 15 земаља света регистровало за учешће на овом виртуелном пословном догађају. 

 

cover een.jpg