NEWS

ŽELJKU SERTIĆU NACIONALNO PRIZNANJE ZA PROMOCIJU I AFIRMACIJU PREDUZETNIŠTVA

Apr 07, 2017

NOVI SAD - 7. aprila, 2017. godine - Vršilac dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije Željko Sertić dobitnik je nacionalnog priznanja "Statueta Kapetan Miša Anastasijević" - za promociju i afirmaciju preduzetništva u Srbiji.

U Svečanoj sali Matice Srpske u Novom Sadu večeras je dodeljeno 22 priznanja najuspešnijim pojedincima i kolektivima u Srbiji u oblasti privrednog i društvenog stvaralaštva.

Svečanost uručenja priznanja tradicionalno je održan na praznik Blagovesti, kao završni godišnji događaj dugoročnog projekta "Put ka vrhu", čiji je cilj podsticanje i afirmacija preduzetništva u Srbiji.

Projekat realizuju novosadska agencija "Medija invent", Univerziteti iz Novog Sada i Beograda i JMU Radio-televizija Vojvodine.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" se od 2000. godine dodeljuje najuspešnijima u oblasti kulturnog stvaralaštva, unapređenja privrednog razvoja i preduzetntičke kulture i za afirmaciju društvenih vrednosti.

 

VPZ_0211.jpg VPZ_0212.jpg VPZ_0214.jpg VPZ_0219.jpg VPZ_0222.jpg

SPIEF 17 - Serbia enjoys auto supplier boom with competitive wages

More

Development Agency of Serbia (RAS )Supports and participates in the implementation of projects of international character

More

USAID - RAS Private Sector Development Project

More

Serbian Furniture Industry Conference, 08.11.2016.

More