VESTI

ВИРТУЛЕНИ ПОСЛОВНИ СУСРЕТИ НА 6. МЕЂУНАРОДНОМ ФОРУМУ О САРАДЊИ

Sep 28, 2021

 

У оквиру Шестог међународног форума о сарадњу, у организацији Развојне агенције Србије (РАС) и Развојне агенције Републике Српске, 8. октобра биће одржани и међународни пословни сусрети за предузећа и кластере. 

 

 

Међународни пословни сусрети прилика су креирање нових пословних партнерстава и проширење сарадње не само у региону већ и интернационално. Очекује се присуство и учешће бројних компанија из Бугарске и Босне и Херцеговине које траже партнере у Србији, али и из земаља попут Турске, Мађарске, Хрватске, Румуније и других.

Састанци су намењени компанијама које послују у прехрамбеној и пољопривредној индустрији, машинском сектору и сектору обраде метала, платике и дрвеној и индустрији намештаја, грађевинској, текстилној и аутомобилској индустрији, као и секторима ICТ и туризма.

Пословни сусрети биће одржани у виртуелној форми. Учешће на Б2Б сусретима је бесплатно, уз неопходну претходну регистрацију путем линка: https://6th-international-cooperation-forum-zlatibor.b2match.io/ . Рок за пријаву је 7. октобар.

Шести међународни форум о сарадњи ће бити одржан 7. и 8. октобра 2021. године у хотелу Палисад на Златибору, уз ограничен број учениска због поштовања епидемилошких мера. Форум ће моћи да се прати уживо преко YT канала РАС. У оквиру Форума биће одржано више панела на тему развоја сектора малих и средњих предузећа. Посебан фокус биће на развоју локалних добављача и њиховој интеграцији у ланце снабдевања мултинационалних компанија. Догађај и пословни сусрети део су активности Европске мреже предузетништва.