VESTI

Kompanije iz Srbije na sajmu A+A u Dizeldorfu

Nov 06, 2019

 

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PКS) uz podršku Švajcarskog programa za promociju izvoza (SIPPO), u cilju podrške i promocije izvoza organizovale su nastup devet domaćih kompanija u okviru nacionalnog štanda, na Međunarodnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu A+A 2019, koji je održan u Dizeldorfu od 5. do 8. novembra 2019. godine.

Sajam A+A je najveći međunarodni trgovinski forum za sigurnost, bezbednost i zaštitu zdravlja na radu, održava se svake druge godine, a Srbija sa ponosom izlaže već dugi niz godina. Ovaj sajam je i vodeće mesto susreta proizvođača sa kupcima i dobavljačima.

Na ovogodišnjem sajmu A+A Srbiju su predstavili: Stim Import iz Loznice, Trayal korporacija iz Kruševca,  S&D Tekstil iz Stare Pazove, Luss Protect iz Raške, Jugotex iz Smedereva, Obim iz Novih Banovaca, Bramy iz Kruševca, Tigar iz Pirota i YUKK Zipplast iz Požege.Srpski izlagači su predstavili svoje zaštitne i bezbednosne uniforme na radu, zaštitnu obuću i ostalu zaštitnu opremu koja pruža bezbednost tokom rada.

U okviru sajma održana je i modna revija izlagača u više termina dnevno, na kojoj su i srpski izlagači imali priliku da predstave svoje modele. Moderan dizajn, visoko-kvalitetni materijali, funkcionalnost i tehnološko-inovativni principi izrade samo su neke od karakteristika koje izdvajaju srpske proizvođače u ovoj oblasti. Najviše pažnje tokom revije srpskih izlagača na sajmu A+A privukla je haljina napravljena od zipera u bojama zastave Republike Srbije uz koju su uklopljene crvene gumene čizme kompanije Tigar i maska kompanije Trayal.

 

 

SOL01076.jpg SOL01311.jpg  

SOL01062.jpg SOL01186.jpg