VESTI

Srbija na sajmu „Embedded World“ u Nirnbergu

Mar 14, 2023

Deset domaćih kompanija iz sektora informacionih integrisanih tehnologija predstavlja svoje inovativne proizvode i usluge na sajmu Embedded World 2023 u Nirnbergu

 

Srpski privrednici nastupaju na međunarodnom sajmu integrisane elektronike „Embedded world" 2023, vodećem svetskom sajmu te vrste tehnologija, koji je prošle godine okupio više od 750 izlagača iz 39 zemalja, uz više od 18.000 posetilaca iz 76 zemalja.

Uz podršku Razvojne agencije Srbije i Privredne komore Srbije u okviru nacionalnog paviljona svoju ponudu predstavljaju: BITGEAR Wireless Design Services, DECODE, ELSYS Eastern Europe, HTEC GROUP, MERAXES Solutions & Services, MIKROELEKTRONIKA, NOVELIC,  OBLO Living, SYRMIA i VERIEST Venture Serbia.

Na sajmu se tradicionalno održavaju specijalizovane konferencije koje se fokusiraju na aktuelne trendove iz oblasti sigurnosti i bezbednosti, održivosti procesa, IP&IC  dizajna i primene veštačke inteligencije. 

Pod sloganom „EMBEDDED.RESPONSIBLE.SUSTAINABLE“, fokus ovogodišnjeg sajma je održivost i odgovorna primena tehnologija u IKT sektoru.  

 

 

Digitalni katalog kompanija izlagača dostupan je OVDE.