VESTI

Sajam i konferencija ELECTRONICA 2024

Feb 09, 2024

Najveći svetski sajam elektronike ELECTRONICA 2024 održaće se 12. do 15. novembra u Minhenu, Nemačka. Prijave za nastup, u okviru nacionalnog štanda Srbije, otvorene su 27. februara

 

 

RAS I Privredna komora Srbije zajednički organizuju nastup domaćih kompanija na najvećem sajmu tehnologija, proizvoda i rešenja i sektoru elektronike. Sajam Electronica održava se svake druge godine, i iznova okuplja vodeće kompanije iz oblasti elektronike i tehnologije, inženjere, dizajnere, proizvođače i stručnjake iz celog sveta.

Na sajmu Electronica, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim inovacijama kroz različite sektore, uključujući elektroniku, energetiku, medicinsku elektroniku, transportnu tehnologiju i još mnogo toga. Minhenski sajam Electronica predstavlja platformu koja pruža mogućnost kompanijama da predstave svoje najnovije proizvode i tehnološka rešenja, dok istovremeno posetiocima omogućava da steknu uvid u buduće trendove, kao i razmenu iskustva sa stručnjacima iz industrije.

Osim izložbenog prostora, sajam Electronica nudi bogat program predavanja, panela i radionica koje pokrivaju širok spektar tema, od tehnoloških inovacija do poslovnih strategija. Posetioci imaju priliku i da se upoznaju i sa najnovijim istraživanjima i razvojem, kao i da učestvuju u diskusijama sa liderima industrije.

Na manifestaciji održanoj 2022. godine predstavilo se 2.140 izlagača, a sajam je posetilo preko 70.000 profesionalnih posetilaca iz 100 zemalja.

Tekst Javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su na stranici RAS.