VESTI

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU „FRUIT LOGISTICA“ 2019

Oct 11, 2018

BEOGRAD - 11. oktobra, 2018. godine - Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnih štandova Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća „FRUIT LOGISTICA“ 2019, koji će se održati u Berlinu, Nemačka, u periodu od 06. do 08. februara 2019. godine.

Na sajmu „FRUIT LOGISTICA“ 2019, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, i to u Hali „B“ na štandu površine 112m2.. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

„FRUIT LOGISTICA“ 2019 (www.fruitlogistica.com) je jedan od najvećih međunarodnih sajmova iz oblasti prehrambene industrije na svetu, koji se svake godine održava u Berlinu. U 2018. godini na sajmu je izlagalo 3.239 kompanija i organizacija iz oko 84 zemalja, a prisustvovalo je preko 78.000 posetilaca iz 130 zemalja. Ova izložba predstavlja skup uvoznika i izvoznika, proizvođača svežeg voća i povrća, veleprodaje i maloprodaje, transportnih i logističkih stručnjaka.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom svežeg voća i povrća.

Popunjena, potpisana, overena i skenirana prijava kao i skenirano Uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza primaće se do četvrtka, 25. oktobra do 16 časova, a šalju se elektronskom poštom na e-mail: sanja.nesic@pks.rs i milada.lukesevic@pks.rs.

Original uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza i doprinosa, zajedno sa popunjenom, potpisanom i overenom prijavom neophodno je poslati poštom na adresu: Privredna komora Srbije, ul. Resavska 13-15, 11000 Beograd, sa naznakom: Služba za organizaciju sajmova, manifestacija i događaja, za Jovanku Ćalina.

Za sve neophodne informacije, možete kontaktirati predstavnike Privredne komore Srbije – Sanju Nešić na broj 011/3300 988 ili Miladu Lukešević na broj 011/3300 989.

Prateća dokumentacija:

Poziv za učešće na sajmu

Prijavna za sajam formular

Pravila o učestvovanju na sajmu