Konferencija “Kako pametno investirati” odložena

Mar 11, 2020

 

Obaveštenje 
12.03.2020.

Organizatori konferencije "Kako pametno investirati" odložili su do daljnjeg održavanje iste zbog proglašene pandemije virusa Covid-19 i mera predustrožnosti u cilju sprečavanja širenja virusa. Novi datum održavanja biće naknadno objavljen. 

 

 

Razvojna agencija Srbije vas poziva da učestvujete na konferenciji “Biznis i ljudi - Kako pametno investirati”, koja će se održati 27. marta, na Beogradskom sajmu sa početkom u 9:30h.

Tokom šest zasebnih panela biće reči o investicijama i dostupnim državnim podsticajima, trendovima u domaćoj privredi, smart poslovanju, ljudskim resursima i odnosu prema zaposlenima, održivom poslovanju, potom o oblastima u koje je najbolje investirati i biznis modelima uspešnih kompanija, kao i primerima dobre prakse u polju investicija.

Kao jedan od institucionalnih partnera Razvojna agencija Srbije učestvovaće u panelima “Trendovi-u šta domaća privreda najviše investira” i “Dostupni izvori finansiranja investicija i podsticaji”.

Konferencija je deo projekta Konferencija “Poslovni skok” koja obuhvata informativne radionice kreirane s ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u našoj zemlji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija i primenu novih znanja, neophodnih za unapređenje svakodnevnog poslovanja.

Institucionalni partneri konferencije su Razvojna agencija Srbije (RAS), Privredna komora Srbije, Evropska mreža preduzetništva (EEN), FOTINA i SKOK plus.

Više informacija o konferenciji i načinu prijave možete pronaći na linku http://www.konferencija.biz/

PDF agenda događaja