VESTI

Нађите пословног партнера за ваше иновативне пројекте - Б2Б @HannoverMesse 2020

Jun 02, 2020

 

Развојна банка Доње Саксоније - Nbank из Немачке, део Европске мреже предузетништва, у сарадњи са Развојном агенцијом Србије, организује Technology & Business Cooperation Days 2020 који ће се одржати online од 13. до 16. јула 2020. године.

 

Иако је највећи сајам индустрије и технологије Hannover Messe отказан у овој години, пословни сусрети ће свакако бити одржани путем online платформе. Овај догађај окупља иновативне компаније и истраживачке организације са циљем проналажења партнера за нове развојне и иновативне пројекте. Фокус је на компанијама из 4.0 индустрије и паметних фабричких решења, енергетски ефикасним производним технологијама, алатима за мерење, одрживом развоју и мобилности.

РАС вас позива да се региструјете и учествујете у Б2Б сусретима путем портала https://technology-business-cooperation-days-2020.b2match.io/. На овом порталу можете пронаћи више информација о самом догађају, као и листу до сада регистрованих компанија.

Регистрација за овај догађај је бесплатна, а рок за пријаву је 30.06.2020. године.

 

За све додатне информације у вези са учешћем на Technology & Business Cooperation Days можете контактирати Развојну агенцију Србије на een@ras.gov.rs или 011/3398-774.