VESTI

“Match4Industry” Б2Б састанци на SANTEK FAIR 2019 у Турској

Jul 29, 2019

Kао део активности у оквиру Европске мреже предузетништва (ЕЕН), Развојна агенција Србије заједно са партнерима из Турске, организује пословне сусрете “Match4Industry” 6. и 7. новембра 2019. године на сајму  индустрије и технологије „SANTEK FAIR 2019 у Kоцаели, у Турској.

Пословни сусрети намењени су заинтересованима из сектора добављача у аутомобилској индустрији, грађевинског и сектора грађевинског материјала, хемијског сектора, енергије, електрике- електронике, ICT, металске и машинске индустрије, гуме и пластике, пнеуматика…

Догађај “Match4Industry” је део концепта “Doing Business Onsite” који подразумева могућност пословних састанака у компанији, као и на централном догађају.

Пословни сусрети су прилика за учеснике да унапреде своје пословање кроз стварање нових пословних контаката и потенцијално нових послова, и с обзиром на то да се догађај одржава у оквиру сајма SANTEK то је идеално место за контактирање нових потенцијалних пословних партнера. Мимо индивидуалних пословних састанака, учесници ће моћи, уколико то желе, да посете штандове водећих компанија у аутомобилској индустрији.

Услуге које су доступне учесницима су:

  • Превоз до места састанка са компанијама (на локалу)
  • Енглеско-турски и турско- енглески превод
  • Ручкови, освежења и вечера добродошлице
  • Смештај

Трошкови смештаја могући су само за једну особу  из сваке фирме. Трошкове сноси Министарство трговине Турске на основу претходног аплицирања компаније код турског трговинског аташеа у њиховој  земљи. Предвиђен је смештај од три ноћења у хотелу од 5 звездица.

Регистрација за догађај је бесплатна и могућа је путем линка: https://m4i2019.b2match.io/     

Рок за регистровање и подношење захтева за смештај је 25.10.2019. године.