VESTI

FIRME IZ SRBIJE PO DRUGI PUT NA MEĐUNARODNOM SAJMU FRANŠIZINGA U PARIZU

Mar 26, 2018

“FRANCHISE EXPO PARIS” – 25-28. mart 2018. godine

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizovale su nastup srpske privrede na Međunarodnom sajmu Franšizinga, koji se održava od 25. do 28. marta 2018. godine u Parizu.

Srbija drugu godinu zaredom ima svoje predstavnike na toj prestižnoj manifestaciji na kojoj će biti organizovana i zvanična prezentacija srpske privrede, bilateralni razgovori sa potencijalnim partnerima, kao i sastanci sa predstavnicima međunarodnih asocijacija za franšizing: Svetskom franšiznom federacijom (WorldFranchiseCouncil), Evropskom federacijom za franšizing (EuropeanFranchiseFederation), Francuskom asocijacijom za franšizing (FrenchFranchiseFederation), kao i sa nacionalnim asocijacijama Hrvatske, Grčke, Španije, Brazila, SAD.

„FRANCHISE EXPO“ , predstavlja najveći evropski skup posvećen preduzetništvu, uspostavljanju i širenju poslovnih kontakata, a odlična je prilika za firme iz Srbije da predstave svoju ponudu i upoznaju se sa inovativnim poslovnim idejama i savremenim trendovima razvoja franšiznog poslovanja.

Na sajmu učestvuje više od 560 izlagača, od kojih 140 prvi put izlaže na sajmu. „ Biće održano više od 150 radionica i edukacija tokom četiri dana trajanja sajma, kao i besplatan konsalting svetski poznatih stručnjaka za franšizing.

Statistike pokazuju da „FRANCHISE EXPO“ poseti preko 35.000 posetilaca, predstavnika nacionalnih i međunarodnih asocijacija i eksperata. Na tom mestu, 75 odsto izlagača sklopi direktne ugovore sa kandidatima firmama (primaocima franšize).

U delu internacinalnog predstavljanja, na Sajmu franšize u Parizu ove godine učestvuju i Nacionalne asocijacije za franšizing iz SAD, Rusije, Brazila, Italije, Holadnije, Kanade.