VESTI

Б2Б сусрети у оквиру "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020" 19-20 мај

May 05, 2020

 

Аутомобилски кластер Србије по шести пут организује конференцију о аутомобилској индустрији земаља Југоисточне Европе, која ће се по први пут одржати онлине од 19. и 20. маја 2020. године. У оквиру конференције РАС, као део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), организује међународне Б2Б састанке. 

Овогодишња конференција носи назив “SEE Automotive Conference - Connect and Supply 2020"  и фокусираће се на то како ОЕМ реагују у кризним периодима, каква је реакција ТIER1 добављача, како одржати нове технологије, утицај кризе на ланац добављача, иновације и предузетништво у доба кризе, аутомобилска индустрија у будућности и друге актуелне теме.

Неке од компанија које ће учествовати у овој конференцији су представници

 

Neke od kompanija koje će učestvovati u ovoj konferenciji su predstavnici VW, JLR, VDA- Nemačka asocijacija automobilske industrije, Brose, Continental, Rheinmetall Automotive, Konnect-VWBME- Немачка, Videoton, Мађарска, Invenio, Пољска и много других међународних компанија из ове индустрије.

Циљ конференције је да окупи и повеже ОЕМ и TIER1&2 добављаче и  релевантне институције како би се унапредио развој аутомобилске индустрије у региону.

Ова конференција је један од најзначајнијих пословних и експертских сусрета у сфери аутомобилске индустрије за овај део Европе и представља могућност за учеснике да сазнају новитете и трендове у индустрији, као и планове произвођача у аутомобилској индустрији.

У оквиру конференције, Развојна агенција Србије (РАС) организоваће међународне Б2Б састанке за компаније из аутомобилског сектора. Састанци су део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), и биће одржани уз подршку неколико чланица ове мреже.

Заинтересовани за учешће у пословним састанцима могу се регистровати на http://seeautomotive2020.talkb2b.net/

Рок за пријаву за Б2Б састанке је 18.05.2020. године.

За више информација о пословним сусретима на овој конференцији можете се обратити путем е-маил адресе een@ras.gov.rs

Претходно организоване СЕЕ конференције значајно су допринеле развоју и напретку пословања  компанија у СЕЕ аутомобилском сектору и тиме потврдиле потребу да конференција постане традиционалан начин сарадње и размене знања у овој индустрији.

За више информација о конференцији SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020” као и регистровање за учешће у самој конференцији посетити веб страницу https://www.seeautomotive.com/#prijava .

Учешће на конференцији и Б2Б сусретима је бесплатно. Места су ограничена.