VESTI

Требиње- Б2Б састанци на конференцији предузетништва жена

Sep 13, 2019

Привредна комора Републике Српске, Министарство економије и предузетништва Републике Српске, заједно са осталим партнерима организују „Трећу конференцију предузетништва жена у Републици Српској“ у оквиру пројекта „Подршка женском предузетништву Републике Српске“ подржаног од ЕБРД-а. Конференција ће се одржати у среду, 25. септембра 2019. године у Требињу, у Културном центру Требиње, са почетком у 10:00 сати, а под покровитељством Европске мреже предузетништва.

Циљ конференције је унапређење знања, размена искустава и подршка сарадњи жена предузетница у региону.

Програмом конференције предвиђена су предавања и презентације стратешких циљева женског предузетништва, програма подршке развоју женског предузетништва, као и панел дискусија на којој ће бити речи о важним темама за женско предузетништво.

Такође, на овом догађају ће се потписати споразуми о сарадњи између женских удружења из региона. У оквиру ове конференције и активности Европске мреже предузетништва одржаће се и Б2Б састанци за све регистроване учеснике. 

 Позив за учешће на пословним сусретима и конференцији је отворен до 20. септембра, учешће је бесплатно, а регистрација обавезна.

Заинтересовани се могу регистровати до 20.09.2019. године путем линка:

http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/