VESTI

ВИРТУЕЛНИ B2B СУСРЕТИ ЗА АВИО, АУТОМОБИЛСКУ И ЖЕЛЕЗНИЧКУ ИНДУСТРИЈУ – SPEED-MATCH 2022

Mar 15, 2022

Развојна агенција Србије (РАС) и Европска мрежа предузетништва ЕЕН позивају заинтересоване да учествују на витруелним пословним сусретима за сектор авијације, железнице и аутомобилске индустрије “Speed-Match 2022 International Networking Event” од 27. до 28. априла 2022. године.

 

Б2Б догађај прилика је да компаније прошире своју пословну мрежу и креирају нова партнерства у областима авио-индустрије, железничког сектора и аутомобилске индустрије.

Планирани су састанци “један на један” у трајању од 20 минута. Учешће је бесплатно, али је неопходна пријава и претходно уговарање састанака.

Пријављивање је могуће путем линка: https://speedmatch2022.b2match.io/

Теме које су у фокусу за три индустрије:

  • Авио- индустрија

Производња делова мотора, конструкцијских делова, обликовање лимова, производња алата и шаблона, прецизно стругање, каблови и каблови, специјални процеси, површинска обрада, монтажа, интеграција…

  • Железничка индустрија

Производња локомотива, производња вагона и компоненти, кабина, окретна постоља, дизел мотор, производња кочионих система, решења за сигнализацију, енергетски системи и каблови, прецизно ливење, прецизна обрада, монтажа, фарбање, премазивање…

  • Добављачи у аутомобилској индустрији

Производња камиона, лаких комерцијалних возила, погонских агрегата, мотора и делова мотора, каросерија, ватрогасних возила, спасилачких возила, дизалица за подизање аутомобила, система за закључавање врата возила, приколица, носача, система седишта, фелни, кабина оператера, шасија, осовина, вратило задњег зупчаника и делови аутомобила.

“Speed-Match 2022 International Networking Event” ће пружити јединствену прилику компанијама, малим и средњим предузец́има, коморама, кластерима, инвеститорима, јавним институцијама и удружењима да успоставе пословна и технолошка партнерства путем унапред заказаних састанака.

Догађај организује Привредна коморе града Екишехира у Турској, а у оквиру активности Европске мреже предузетништва ЕЕН, а РАС је коорганизатор догађаја.