VESTI

Виртуелни Б2Б сусрети LEAP Summit 2020 Загреб – нови трендови и пословне шансе

Sep 22, 2020

Развојна агенција Србије (РАС), као коорганизатор конференције и пословних сусрета LEAP Summit 2020, позива све заинтересоване компаније да учествују и пријаве се за међунаордне виртуелне Б2Б сусрете, који ће трајати од 1. до 14. октобра ове године.

 

Дводневна конференција LEAP Summit 2020 у Загребу претходно је померена на 1. и 2. октобар и биће спој уживо догађаја, за оне који имају могућност несметаног путовања у Хрватску, и виртуелне конференције, учествовање путем стреам-а за оне учеснике који физички не могу бити присутни. Када је реч о  интернационалним пословним сусретима, они ће бити одржани online, и то у трајању од 14 дана (1-14 октобар).

Циљ целокупног догађаја (конференције и пословних састанака) је могућност да пронађете нове пословне партнере, размените искуства и идеје и промовишете своју компанију и пословање.

Догађај је намењен компанијама, start-up-овима, freelance-рима, инвеститорима, студентима, универзитетима и факултетима, истраживачким институтима и институцијама које подржавају предузетништво.

 

 

  • Регистровање за учешће на дводневној конференцији је могуће на овом линку: https://leapsummit.com/apply-now/

 

Уживо праћење конференције биће могуће преко Facebook странице конференције https://www.facebook.com/LEAPCroatia .

 

LEAP Summit https://leapsummit.com/ је мултидисциплинарна конференција с нагласком на развој вештина будућности, едукацији о информационим технологијама, преузетништву и модерним трендовима. Организатор догађаја је Европска мрежа предузетништва (ЕЕН), а РАС је коорганизатор, партнер из Србије.

За све додатне информације можете контактирати Ладу Бензон Кршњавиlbkrsnjavi@hamgbicro.hr, +3851 4891856 и Ирену Спахић, ispahic@hgk.hr, +3851 4561639.