VESTI

TORINO FASHION MATCH 2021 – ОНЛАЈН САСТАНЦИ ЗА МОДНУ И ТЕКСТИЛНУ ИНДУСТРИЈУ

Sep 23, 2021

 

Онлине састанци, информативни „модни-разговори“ који гарантују стицање нових знања и нових пословних контаката у модној индустрији – 15 - 18 новембар 2021. године.

 

 

Развојна агенција Србије (РАС) и Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) позивају заинтересоване компаније, произвођаче, професионалце у области текстилне и модне индустрије, купце и добављаче и инвеститоре у сегмент текстилне и модне индустрије, да буду део међународних пословних сусрета „Torino Fashion Match 2021“, планиранх од 15. до 18. новембра у виртуелној форми.

Ови Б2Б састанци су намењени дизајнерима, старт-аповима и иноватиним брендовима, малим и средњим предузећима која послују у текстилној индустрији, продавцима и дистрибутерима, модним агентима, представницима платформи за е-куповину, ПР агенцијама, ICT провајдерима за модну индустрију, инвеститорима фокусираним на модну индустрију и женско предузетништво.

Уколико тражите нове пословне контакте и међународна партнерства, а уз то желите да сазнате све о новитетима и трендовима у модној и текстилној индустрији, попут иновација, циркуларне моде, одрживог начина финансирања индустрије и слично, овај четвородневни вид пословних сусрета је права прилика за то.

Уз могућност да представите своје производе и идеје, креирате нова парнтерства и упознате нове добављаче, догађај нуди могућност праћења Torino Fashion Match 2021 TFW (15-21 новембар) и прилику да кроз TFW E- commerce продајете и промовишете свој бренд.

Пословни сусрети се реализују у оквиру 6. издања TORINO FASHION WEEK који обухвата 7 дана међународних модних писта, интервјуе са иновативним и међународним брендовима у организацији TMODA srl.

За учешће на Б2Б догађајима потребно је регистровати се путем линка: https://torino-fashion-match-2021.b2match.io/.

 Затим је потребно креирати свој пословни профил и претходно букирати, послати захтеве за састанке са жељеним партнерима.

Пријаве су отворене до 11. новембра.

Европска мрежа предузетништва (ЕЕН)  пружа помоћ малим и средњим предузећима у иновирању и ширењу пословања на међународна тржишта.  То је највећа светска мрежа подршке малим и средњим предузећима. ЕЕН је активна у више од 60 земаља преко 600 локалних партнерских организација које је одабрала Европска комисија.