VESTI

TECHNOLOGY FORUM - Међународни пословни сусрети за ICТ сектор

Nov 10, 2020

 

Развојна агенција Србије, као коорганизатор догађаја, позива иновативне компаније, универзитете, истраживачке центре и друге организације које послују или су активне у сектору ICT (информационо-комуникационих технологија) да се пријаве за учешће у виртуелним међународним пословним сусретима „Technology Forum 2020“ заказаним за 2. децембар 2020. године.

 

Б2Б сусрети у оквиру Тechnology Форума имају за циљ промоцију пословног, технолошког и истраживачког партнерства окупљајуц́и живописну ICТ заједницу из Грчке, земаља Југоисточне Европе и шире.

Организатор догађаја је PRAXI Мрежа из Грчке, а сусрети су део активности Европске мреже предузетништва.

Фокус састанака биће на предузетницима, истраживачима и заинтересованим странама који желе да размене нове идеје и идентификују пословне и истраживачке партнере.

Главне теме пословних сусрета су: 5G мрежа, 3D штампа, АR и VR, Big data, Block Chain, IоТ, Cloud computing, системи и е-Инфраструктура, ИТ сигурност и поверење, Машинско учење, Роботика, Друштвени медији и друга ICТ технологија. Теме покривају примену ових технологија у широком спектру индустрија, од аутомобилске, транспортне индустрије, Clean Tech, пољопривреде, преко здравства, образовања, енергије, креативних индустрија и медија, до прерађивачке индустрије, туризма и многих других сектора.

Учешће на овим Б2Б сусретима је бесплатно. Пријаве су отворене до 1. децембра и доступне на линку: https://technologyforum2020.b2match.io/

Уз регистрацију потребно је и унапред резервисати жељене састанке, а места су ограничена.