VESTI

"SUBCONTRACTOR CONNECT 2019“ - Б2Б СУСРЕТИ НА САЈМУ ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У ШВЕДСКОЈ

Jul 16, 2019

На међународном сајму прерађивачке индустрије „Elmia Subcontractor“, у Јонкопингу у Шведској, 12. и 13. новембра ове године биће организовани пословни састанци под називом „Subcontractor connect 2019“.Догађај је део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), а Развојна агенција Србије (РАС) коорганизатор је пословних сусрета.

Позив за учешће на овим пословним сусретима, превасходно се односи на купце и добављаче у прерађивачкој индустрији, али и све сродне активности и потенцијалне пословне партнере у истој.

Сајам „Elmia Subcontractor и пословни сусрети добра су прилика за успостављање контакта и пословне сарадње, будући да се очекује да ће овогодишњи пословни сусрети „Subcontractor connect 2019“ окупити велики број купаца, а позив за је отворен за све компаније које су активне у секторима аутомобилске индустрије, грађевинске опреме, транспорта, медицинске опреме, намештаја и сличних индустрија.

Предвиђени су индивидуални и ефикасни састанци од 25 минута, за које се заинтересовани учесници могу пријавити путем следећег линка  https://subcontractor-connect-2019.b2match.io/

 Рок за пријаву је 11.11.2019. године.

Важно је да састанцима присуствују доносиоци одлука у компанијама, као и да независно од величине компаније,  учествују доносиоци одлука, представници компанија ОЕМ, Тиер 1 анд Тиер 2.