VESTI

Србија на сајму „Embedded World“ у Нирнбергу

Mar 14, 2023

Десет домаћих компанија из сектора информационих интегрисаних технологија представља своје иновативне производе и услуге на сајму Embedded World 2023 у Нирнбергу

 

Српски привредници наступају на међународном сајму интегрисане електронике „Embedded World" 2023, водећем светском сајму те врсте технологија, који је прошле године окупио више од 750 излагача из 39 земаља, уз више од 18.000 посетилаца из 76 земаља.

Уз подршку Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије у оквиру националног павиљона своју понуду представљају: BITGEAR Wireless Design Services, DECODE, ELSYS Eastern Europe, HTEC GROUP, MERAXES Solutions & Services, MIKROELEKTRONIKA, NOVELIC,  OBLO Living, SYRMIA и VERIEST Venture Serbia.

На сајму се традиционално одржавају специјализоване конференције које се фокусирају на актуелне трендове из области сигурности и безбедности, одрживости процеса, IP&IC  дизајна и примене вештачке интелигенције. 

Под слоганом „EMBEDDED.RESPONSIBLE.SUSTAINABLE“, фокус овогодишњег сајма је одрживост и одговорна примена технологија у ИКТ сектору. 

 

 

Дигитални каталог компанија излагача доступан је ОВДЕ.