VESTI

Скопље – Б2Б „Match 4 Energy Waste Water“

Sep 19, 2019

У оквиру Првог међународног  сајма и конференције о обновљивој енергији, енергетској ефикасности, води и управљању отпадом „Ренекспо“ у Скопљу, биће организован пословни догађај под називом  Match 4 Energy Waste Water“ 3. и 4. децембра ове године, у хотелу Александар Палас.

„Ренекспо“ је сајам који ће окупити преко 1.200 експерата у области енергије и вода, и више од 60 излагача из 15 земаља. Такође, представници земаља из региона Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе, Македоније и Албаније биће присутни на сајму, као и на Б2Б састанцима.

Пословни сусрети део су активности Европске мреже предузетништва, а Развојна агенција Србије као коорганизатор истих позива заинтересоване да се пријаве за учешће на тим сусретима.

Пословни догађај ће омогућити размену знања, искустава и иновација у области енергетске ефикасности. Окупиће професионалце у том пољу, власнике пројеката из региона, као и инвеститоре из европских земаља.

Учешће на Б2Б састанцима је бесплатно, а планирани су индивидуални, претходно заказани, састанци од по 20 минута, и то на енглеском језику.

О начину пријаве, детаљима конференције и пословних сусрета можете више сазнати на линку:

http://www.match4energywastewater.talkb2b.net/page/25/What+is+a+matchmaking+event?