VESTI

SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE 2022 - ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ЈЕДАН ОД НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ СКУПОВА У АУТОМОБИЛСКОЈ ИНДУСТРИЈИ

May 05, 2022

 

Развојна агенција Србије и Аутомобилски кластер Србије позивају вас да учествујете у осмој конференцији “SEE Automotive – Connect&Supply 2022” која ће бити одржана од 31. маја до 1. јуна, 2022. године у хотелу Crown Plaza у Београду.

 

Конференција “SEE Automotive – Connect&Supply 2022” окупиће преко 250 представника из чак 150 компанија аутомобилског сектора из Југоисточне Европе и више од 20 еминентних говорника. Међу говорницима биће и в.д. директора РАС Радош Газдић, као и директор Сектора за стратешка улагања у РАС, Владимир Томић.

Циљ конференције је да повеже OEM произвођаче, TIER1&2 компаније и релевантне јавне институције како би даље подстакли развој аутомобилске индустрије у региону југоисточне Европе.

Регистрацијом за учешће на конференцији бићете део једног од најзначајнијих стручних и пословних скупова у овом делу Европе када је у питању аутомобилска индустрија. Конференција ће окупити директоре, менаџере и управу познатих компанија попут Northvolt, Robert Bosch, Brose, ZF, Continental, Nidec, Toyo, Hilex, Leoni, Mitshubishi electric, Konnect- Volkswagen Group Innovation Hub и многих других.

Другог дана конференције велике Тier 1 компаније ц́е представити процес како се постаје њихов добављач, као и које су њихове тренутне потребе за аутомобилским компонентама. Они ће такође учествовати на Б2Б састанцима који ће бити одржани другог дана конференције. Учешће на Б2Б сусретима бесплатно, само је потребно регистровати се путем линка: https://see-automotive-connect-supply-2022.b2match.io/

  • 1. јун - пословни сусрети са физичким присуством
  • 2. и 3. јун - пословни сусрети у виртуелној форми

Претходне SEE Automotive конференције значајно су помогле пословном развоју SEE аутомобилских компанија и показале да постоји потреба да то постане традиционалнији начин сарадње и размене искустава.

Организатор конференције је AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) у сарадњи са Развојном агенцијом Србије. AC Serbia је мрежа српских компанија и организација које се баве производњом делова и компоненти за аутомобиле, односно пружањем услуга у аутомобилском сектору. Мисија AC Serbia повезује пословање и умрежавање научних, развојних и јавних институција у покретању заједничких развојних пројеката, јачању конкурентности својих чланица, постизању профитабилног позиционирања у ланцу вредности добављача међународних произвођача аутомобила и индиректно утиче на побољшање економске ситуације у оквиру целог сектора добављача аутомобила.

 

Рок за регистрацију за конференцију је 25.05.2022. године до 14h.

Рок за пријаву за Б2Б сусрете је пред сам почетак истих.

Пријаве су доступне на линку: https://www.seeautomotive.com/#prijava односно за Б2Б сусрете: https://see-automotive-connect-supply-2022.b2match.io/

АГЕНДА ДОГАЂАЈА (пдф)

Више о самој конференцији: https://www.seeautomotive.com/