VESTI

Сајам прехрамбене индустрије у Келну – ANUGA 2023

Mar 13, 2023

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) и ове године организују наступ домаћих компанија на међународном сајму прехрамбене индустрије ANUGA у Келну, који ће бити одржан од 7. до 11. октобра

Сајам ANUGA 2023 представља идеалну прилику за све фирме и произвођаче из прехрамбене индустрије да представе своје производе, пласирају их на страна и нова тржишта и успоставе важне пословне контакте.

У организацији РАС и ПКС српски произвођачи ће се на сајму представити у оквиру Националног штанда Србије, и то у два павиљона. Павиљон „Fine Food“ посвећен готовим производима и други штанд у павиљону за замрзнуте производе „Frozen Food“.

ANUGA је један од највећих међународних сајмова из области прехрамбене индустрије на свету, који се сваке друге године одржава у Келну, у Немачкој. Сајан окупља 8.000 излагача из више од 100 земаља, док га посети више од 170.000 стручних посетилаца из 200 земаља.

РАС позива све заинтересоване компаније из сектора прехрамбене индустрије да се пријаве за учешће на овом сајму, до понедељка 27. марта. Више информација о сајму, као и пратећу документацију можете пронаћи ОВДЕ.