VESTI

Сајам „PLMA” у Амстердаму прилика за српске произвођаче и увећање извоза

Jul 13, 2021

 

На светски познатој смотри приватних робних марки „PLMA” од 14. до 15. децембра у Амстердаму српски излагачи ће, у организацији Развојне агенције Србије (РАС) и Привредне коморе Србије (ПКС), имати прилику да се представе у оквиру националног штанда Србије.

 

PLMA

 

На међународном сајму „PLMA”  2021 у Амстердаму, српски произвођачи представиће своје производне програме на два национална штанда Србије, и то у хали за прехрамбену индустрију са могућношћу излагања укупно 25 компанија.

Учествовање на међународном сајму идеална је прилика излагачима да представе производе и пласирају их на нова тржишта, као и да унапреде постојеће и стекну нове пословне контакте, стога РАС и ПКС позивају компаније да се пријаве за учешће на сајму „PLMA” 2021.

„PLMA” више од 30 година представља водеће место сусрета произвођача и представника највећих малопродајних ланаца. У 2019. години на сајму је учествовало више од 2.700  излагача од чега се 60 земаља представило са националним штандовима. Сајам је посетило преко 15.000 стручних посетилаца из више од 110 земаља. У 2020. години сајам је одржан само у виртуелном формату.

 

Јавни позив и детаљи пријаве