VESTI

ПРИЛИКA ЗА КРЕИРАЊЕ САРАДЊЕ СА ТУРСКИМ КОМПАНИЈАМА – Б2Б СУСРЕТИ „MATCH4INDUSTRY“

Nov 16, 2021

 

Од 8. до 9. децембра ове године биће одржани виртуелни међународни пословни сусрети „Match4Industry“, у организацији турске „ABİGEM East Marmara“ у сарадњи са Кочели Привредном комором и Европском мрежом предузетништва (ЕЕН).

Заинтересоване компаније могу се пријавити за учешће на Б2Б сусретима све до 6. децембра и бесплатно и вирутуелно се сусрести са представницима турских компанија и потенцијалним сарадницима.

Пословни сусрети оријентисани су ка секторима аутомобилске, машинске и металске индустрије, потом индустрији гуме, пластике и пнеуматика, хемијском сектору, грађевинарству и производњи грађевинског материјала, eлектронске и електронске индустрије, ICТ, као и сектору енергије и животне средине.

Организатори омогућавају сваки вид подршке пре, у току трајања и након пословни сусрета, као и симултани превод енглеско-турски и турско-енглески за потребе састанака.

„Match4Industry“ су пословни састанци који вам омогужавају проширивање пословни сарадњи што у Турској, што широм света. Сусрети су прилика да откријете нова тржишта, проширите своју мрежу пословних контаката и сарадника, али и сазнате о новитетима и идејама за развој нових производа и пословних решења.

Пријава и учешће је бесплатно, а потребно је регистровати се путем линка:  https://match4industry-2021.b2match.io/ .

Догађај је део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН).