VESTI

Prilika za kompanije u mašinskoj industriji - Međunarodni B2B događaj INTERNATIONAL MACHINERY FORUM 2021

Jan 21, 2021

 

U okviru konferencije „International Machinery and Plant Engineering Forum 2021“ biće održani virtuleni poslovni susreti „The Factory of Tommorow“ od 11. do 12. marta ove godine.

cover International Machinery Forum 2021.png

 

Celokupan forum sastoji se od tri modula: Konferencije – aktuelni trendovi i lideri u inovacijama u ovoj oblasti biće predstavljeni u okviru glavnih predavanja, u panel diskusijama i u svedočenjima kompanija; Izložbeni modul koji će predstaviti proizvode, usluge i projekte inovativnih austrijskih kompanija i istraživačkih instituta i modul 3, na kojem je ove godine fokus, međunarodni poslovni (B2B) susreti gde se očekuje  do 1.000 učesnika iz više od 40 zemalja sveta.

Organizatori konferencije i događaja su Advantage Austria, odeljenje Privredne komore Austrije za promociju spoljne trgovine i Evropska mreža preduzetništva (EEN).

Razvojna agencija Srbije (RAS), kao koorganizator događaja, poziva sve zainteresovane kompanije iz ovog sektora da se prijave za učešće u virtuelnim poslovnim sastancima "The Factory of Tommorow" i iskoriste priliku da se susretnu sa brojnim dobavljačima, kupcima i poslovnim partnerima.

Događaj će omogućiti pristup preko 400 poslovnih kontakata, rezervisanje jedan na jedan online sastanaka, pristup B2B platformi i međunarodnim kontaktima, prezentacije, znanje i informacije koje će podeliti stručnjaci u oblasti mašinske industrije i govornici koji su deo top menadžmenta i eksperti u ovoj industriji.

Sastanke je potrebno prethodno zakazati, a za učešće na događaju neophodna je i registracija, i to putem linka: https://machinery2021.b2match.io/

Osnovno učešće na događaju je besplatno. Neki od benefita učešća su i mogućnost besplatnog poslovnog profila na poslovnoj platformi u narednih 20 meseci, rezervisanje i do 2.000 sastanaka, proširivanje poslovne mreže i optimalno vremensko trajanje virtuelne konferencije.

Dodatne informacije o događaju i agendu konferencije možete preuzeti OVDE.