VESTI

Пријаве за "SEE Automotive Conference- Connect&Supply 2020" Б2Б састанке

May 14, 2020

 

Још неколико дана је преостало да се пријавите за online Б2Б састанке у оквиру шесте конференције "SEE Automotive Conference- Connect&Supply 2020" која ће бити одржана, такође online, од 19. до 20. маја. Регистрација за састанке је бесплатна, а места су ограничена.

Развојна агенција Србије (РАС), као део Европске мреже предузетништва, организује ове пословне сусрете, а рок за пријаву је 18. мај.

Заинтересовани се могу регистровати на http://seeautomotive2020.talkb2b.net/ .

За више информација о пословним сусретима можете се обратити путем e-mail адресе een@ras.gov.rs . 

Овогодишња конференција носи назив “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020" и фокусираће се на то како ОЕМ реагују у кризним периодима, каква је реакција ТIER1 добављача, како одржати нове технологије, утицај кризе на ланац добављача, иновације и предузетништво у доба кризе, аутомобилска индустрија у будућности и друге актуелне теме.

Неке од компанија које ће учествовати у овој конференцији су представници VW, JLR, VDA - Немачка асоцијација аутомобилске индустрије, Brose, Continental, Rheinmetall Automotive, Konnect-VW, BME- Немачка, Videoton, Мађарска, Invenio, Пољска и много других међународних компанија из ове индустрије.

Циљ догађаја је да окупи и повеже ОЕМ и TIER1&2 добављаче и  релевантне институције како би се унапредио развој аутомобилске индустрије у региону.

Ова конференција, коју организује Аутомобилски кластер Србије, је један од најзначајнијих пословних и експертских сусрета у сфери аутомобилске индустрије за Југоисточну Европу и представља могућност за учеснике да сазнају новитете и трендове у индустрији, као и планове произвођача у аутомобилској индустрији.

Више о конференцији: https://www.seeautomotive.com/ .