VESTI

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE „GULFOOD“ 2019.

Oct 11, 2018

BEOGRAD - 11. oktobra, 2018. godine - Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije u cilju podrške i promocije izvoza, organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda „GULFOOD“ koji će se održati u Dubaiju, UAE, u periodu od 17. do 21. februara 2019. godine.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i organizuju plasman na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i ostvare nove poslovne kontakte. Učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih i najznačajnijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u UAE i regionu Golfa, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

„GULFOOD“ (www.gulfood.com) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributeri i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam se prostire na 100.000m², a godišnje ga poseti preko 95.000 posetilaca iz oko 100 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 5.000 izlagača u 8 sektora.

Na sajmu „GULFOOD“ 2019. godine, Srbija će se predstaviti sa svojim proizvodima u jednoj od glavnih hala Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, na nacionalnom štandu površine 60m2.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti prehrambene industrije.

Popunjena, potpisana, overena i skenirana prijava kao i skenirano Uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza primaće se do petka 26. oktobra do 16 časova, a šalju se elektronskom poštom na e-mail: zorana.delic@pks.rs i saska.biorcevic@pks.rs.

Original uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza i doprinosa, zajedno sa popunjenom, potpisanom i overenom prijavom neophodno je poslati poštom na adresu: Privredna komora Srbije, ul. Resavska 13-15, 11000 Beograd, sa naznakom: Služba za organizaciju sajmova, manifestacija i događaja, za Jovanku Ćalina.

Za sve neophodne informacije, možete da kontaktirate predstavnike Privredne komore Srbije – Zoranu Delić na broj 011/3304-540 ili Sašku Biorčević na broj 011/3300989.

Prateća dokumentacija:

Poziv za učešće na sajmu

Prijava za sajam

Pravila o učestvovanju na sajmu