VESTI

Poziv za učešće na 25. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani

Oct 09, 2018

BEOGRAD - 9. oktobra, 2018. godine - Razvojna agencija Srbije vas poziva da učestvujete na 25. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija od 21. do 24. novembra 2018. godine.

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije, u cilju podrške i promocije izvoza, organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem 25. Međunarodnom sajmu privrede u Tirani, koji se održava u periodu od 21. do 24. novembra 2018. godine u Albaniji.

Za srpsku privredu Albanija je tržište sa značajnom perspektivom gde naša privreda beleži višegodišnji suficit u razmeni, sa konstantnim rastom robne razmene. Tržište Albanije je nedovoljno pokriveno, odnosno mogućnosti plasmana naših proizvoda su znatno veće i ovo je dobra prilika da naši izvoznici predstave svoje proizvodne programe, izvozne mogućnosti, učvrste postojeće i uspostave nove poslovne veze sa partnerima iz Albanije i izlagačima iz drugih zemalja.

Međunarodni sajam privrede u Tirani je po broju izlagača i posetilaca najznačajnija sajamska manifestacija u Albaniji koja će okupiti izlagače iz više od 20 zemalja. Prošle godine sajam je posetilo preko 20.000 posetilaca. Budući da je ovaj sajam po profilu opšti, predstaviće se proizvodi iz metalske i građevinarske industrije, poljoprivredne i prehrambene oblasti, najnovija dostignuća iz automobilske industrije, oblasti visokih tehnologija, kao i u sektoru usluga od bankarstva do turizma.

 

Prateća dokumentacija:

Poziv za učešće na sajmu

Prijava za sajam

Pravila o učestvovanju na sajmu