VESTI

VIRTUELNI POSLOVNI SUSRETI NA 6. MEĐUNARODNOM FORUMU O SARADNJI

Sep 28, 2021

 

U okviru Šestog međunarodnog foruma o saradnju, u organizaciji Razvojne agencije Srbije (RAS) i Razvojne agencije Republike Srpske, 8. oktobra biće održani i međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere. 

 

 

Međunarodni poslovni susreti prilika su kreiranje novih poslovnih partnerstava i proširenje saradnje ne samo u regionu već i internacionalno. Očekuje se prisustvo i učešće brojnih kompanija iz Bugarske i Bosne i Hercegovine koje traže partnere u Srbiji, ali i iz zemalja poput Turske, Mađarske, Hrvatske, Rumunije i drugih.

Sastanci su namenjeni kompanijama koje posluju u prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji, mašinskom sektoru i sektoru obrade metala, platike i drvenoj i industriji nameštaja, građevinskoj,tekstilnoj i automobilskoj industriji, kao i sektorima ICT i turizma.

Poslovni susreti biće održani u virtuelnoj formi. Učešće na B2B susretima je besplatno, uz neophodnu prethodnu registraciju putem linka: https://6th-international-cooperation-forum-zlatibor.b2match.io/ . Rok za prijavu je 7. oktobar.

Šesti međunarodni forum o saradnji će biti održan 7. i 8. oktobra 2021. godine u hotelu Palisad na Zlatiboru, uz ograničen broj učeniska zbog poštovanja epidemiloških mera. Forum će moći da se prati  uživo preko YT kanala RAS. U okviru Foruma biće održano više panela na temu razvoja sektora malih i srednjih preduzeća. Poseban fokus biće na razvoju lokalnih dobavljača i njihovoj integraciji u lance snabdevanja multinacionalnih kompanija. Događaj i poslovni susreti deo su aktivnosti Evropske mreže preduzetništva.