VESTI

POSLOVNI SUSRETI (B2B) I MINI SAJAM ,,START UP” KOMPANIJA NA ZLATARU

Sep 25, 2017

09. – 10. oktobar 2017. godine

Razvojna agencija Srbije (RAS) realizuje projekat ,,Podrška razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji (PSD)“ u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodnu saradnju (USAID), misija u Srbiji, koja finansira projekat. Partneri na projektu su regionalne razvojne agencije: Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Regionalna razvojna agencija Sandžaka-SEDA, Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga (CRJP). 


Cilj projekta je jačanje MMSPP u odabranim regionima putem šireg povezivanja. Projekat se bavi unapređenjem razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva sa ciljem povećanja prodaje, unapređenja izvoza i kreiranja novih radnih mesta. 


S tim u vezi, Razvojna agencija Srbije (RAS) u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor, uz podršku partnerskih regionalnih razvojnih agencija, organizuje ,,Poslovne susrete i mini sajam start up kompanija“ na Zlataru 09.-10. oktobra 2017. godine. 

Sektori koji će biti zastupljeni na poslovnim susretima su:

  • Agroindustrija
  • Laka industrija
  • Modna industrija 

Poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu ideja, pristup novim informacijama i pronalazak potencijalnih partnera.


Tokom manifestacije biće održan i mini sajam start-up kompanija koje su podržane od strane projekta.

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete na poslovnim susretima na Zlataru, u ponedeljak 09. oktobra 2017. godine, sa početkom u 12:00 časova, na lokaciji Hotel Zlatarski Zlatnik, Brdo bb,  Nova Varoš.
Ukoliko ste zainteresovani, u utorak 10. oktobra 2017. godine, možete učestvovati na  radionici  na temu ,,Od Start up-a do uspešne kompanije – tranzicija u poslovanju MMSPP", na kojoj ćete dobiti besplatne treninge za unapređenje poslovanja.

Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave možete izvršiti koristeći link:

http://poslovnisusreti.talkb2b.net

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima na Zlataru, molimo Vas da se registrujete na gore navedenom linku do 06. oktobra 2017. godine.

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a troškove prevoza učesnici snose sami.

Za dodatne informacije možete se obratiti Regionalnoj razvojnoj agenciji ,,Zlatibor’’, Užice. Kontakt osoba: Јеlena Bogićević, tel. 065 923 08 62, e-mail: jelena.bogicevic@rrazlatibor.rs.