Baza investicionih lokacija

Bilo da su u pitanju proizvodne hale, logistički centri, poslovni prostori ili parcele građevinskog i poljoprivrednog zemljišta, RAS baza investicionih lokacija objedinjuje sve privredne potencijale u Srbiji i na taj način ih čini dostupnim kako stranim tako i domaćim investitorima. Ukoliko posedujete imovinu na kojoj bi investitori mogli da razvijaju svoje poslovanje i želite da pronađete kupca ili zakupca za nju, pošaljite nam Vaše podatke i postanite deo RAS baze investicionih lokacija. RAS investitorima odgovara na pitanja:

  • Gde?
  • Kako?
  • Zbog čega?

a Vi ne propustite priliku da Vaša imovina posluži kao odgovor na pitanje „Gde?".

Naša baza lokacija obuhvata privatne posede, ali i društvenu i državnu imovinu. Jedini preduslov da se i Vaša lokacija nađe u RAS bazi je da se na njoj može razvijati poslovanje i unapređivati privreda Srbije.

Registracija za RAS bazu investicionih lokacija je jednostavna i besplatna. Samo je potrebno da popunite formular za registraciju i pošaljete ga na office@ras.gov.rs. U cilju što uspešnije prezentacije, preporučujemo da uz popunjen formular pošaljete i fotografije Vaše lokacije u što boljoj rezoluciji.

Na ovaj način Vaša lokacija će postati deo ponude investicionih potencijala Srbije, dostupnih velikom broju stranih i domaćih investitora sa kojima RAS tesno sarađuje. Na osnovu naših predloga, brojne kompanije kao što su Ball Packaging, Kronospan, LEONI, Falke i mnogi drugi svetski brendovi, odabrale su Srbiju kao najpovoljniju lokaciju za svoju proizvodnju.

Dobro došli u RAS bazu lokacija!