VESTI

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ НА САЈМУ "А+А" У ДИСЕЛДОРФУ

Jun 16, 2021

 

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) позивају компаније да учествују на сајму личне заштите, безбедности предузећа и заштите здравља на раду „А+А“ 2021 у Дизелдорфу, који ће бити одржан од 26. до 29. октобра ове године.

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије, у сарадњи са Швајцарским програмом за промоцију извоза (SIPPO) организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму личне заштите, безбедности предузећа и заштите здравља на раду „А+А“ 2021, који ће бити одржан у Диселдорфу, СР Немачка, од 26. до 29. октобра 2021. године.

Сајам "А+А" је највећи и најважнији догађај на свету када је у питању сигурност, безбедност и  здравље на раду. Одржава се сваке друге године и представља водеће место сусрета произвођача са купцима и добављачима у овој области. У 2019. години на сајму је регистровано 2.100 излагача из 63 земље света, а сајам је имао више од 73.000 стручних посетилаца из 130 земаља.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

Све детаље о сајму и начину пријаве за учешће пронађите ОВДЕ.