VESTI

Отворене пријаве за Б2Б сусрете „Match4Industry"

Oct 06, 2020

ABİGEM East Marmara, у сарадњи са Кочели Привредном комором и Европском мрежом предузетништва, 2. децембра ове године организује виртуелне међународне пословне сусрете „Match4Industry“.

 

Сусрети су намењени компанијама у аутомобилској индустрији (добављачима), електронској, хемијској индустрији, сектору грађевинског материјала, метал и машинском сектору, као и компанијама које послују у сектору гуме и пластике, пнеуматика, енергије и заштите животне средине.

Организатори обећавају састанке са прецизно одабраним компанијама из турског региона Кочели које послују у неком од ових сектора. Уз то, обезбеђени су енглеско-турски и турско-енглески преводиоци током догађаја.

Учешће на овим Б2Б сусретима је бесплатно, само је неопходно регистровање, и то најкасније до 30. новембра 2020. године.

Пријаве се врше путем линка: https://match4industry-2020.b2match.io/

Match4Industry су пословни састанци који ће компанијама пружити могућност креирања нових пословних прилика, како са компанијама из Турске, тако и са компанијама из других земаља, као и проширивања мреже пословања и информисање о иновацијама и трендовима.

Развојна агенција Србије, као део Европске мреже предузетништва, коорганизатор је овог догађаја и позива све заинтересоване компаније да се пријаве за учешће.