VESTI

NACIONALNI ŠTAND SRBIJE NA MEĐUNARODNOM SAJMU BEZBEDNOSTI U DIZELDORFU

Oct 13, 2017

BEOGRAD – 13. oktobra, 2017. godine - Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na jednom od najznačajnijih međunarodnih sajmova bezbednosti, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu  „A+A“ 2017, koji će se održati u Dizeldorfu u Nemačkoj od 17. do 20. oktobra 2017. godine.

Na sajmu „A+A“ 2017, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije površine 75 m2.  Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Kompanije učesnice su: Stim Import (Loznica), Luss Investment (Beograd), Tigar AD (Pirot), Jugotex (Smederevo), S&D Tekstil (Stara Pazova), GMS (Smederevo), Trayal Korporacija AD (Kruševac), Krke System (Novi Sad).

„A+A“ sajam se održava svake druge godine i predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa kupcima i dobavljačima. U 2015. godini na sajmu je učestvovalo više od 1.896 izlagača iz 55 zemalja, a sajam je posetilo 65.244 stručnih posetilaca iz 86 zemalja.