USPEŠNE PRIČE

Mikroelektronika

 

Mikroe je kompanija osnovana 2001. godine koja proizvodi čitav niz razvojnih alata za sve najrelevantnije arhitekture mikrokontrolera. Time - saving, odnosno alati koji štede vreme su ono što proizvode na dnevnoj bazi.

Kompanija je posvećena odličnim, pouzdanim i potpuno opremljenim hardverskim i softverskim proizvodima koji pomažu inženjerima da brzo obave posao.

U Mikroelektonici su sebi postavili cilj – jedan proizvod dnevno. Prateći ovaj zadatak kompanija je uspela da razvije više od 1,700 proizvoda, a ta brojka i dalje raste.

Najpoznatija linija proizvoda Mikorelektronike su revolucionarne periferne pločice Click boards ™, kojih su do sada stvorili preko 900.

Kako kažu, veruju da bi u svetu koji se brzo menja pozitivan uticaj trebalo da bude svačiji cilj. Zbog toga su njihove linije proizvoda dizajnirane da ubrzaju razvojne procese (za svakoga, od iskusnih inženjera, studenata do početnika i entuzijasta). Uvođenje višeg kvaliteta radnog veka i pomoć u postizanju više slobodnog vremena je srž Mikroe dizajna.

Svakog radnog dana u 10:00 časova, po srednjeevropskom vremenu, na sajtu Mikroe može se pronaći najnoviji proizvod koji je kompanija objavila.

Mikroe u kreiranju proizvoda teži bržem dobijanju rezultata sa beskompromisnim kvalitetom, i vodi korisnike ka embedded savršenstvu.

 

"Ako niste probali sami da idete na sajam i suočite se sa svim organizacionim problemima i troškovima onda nećete znati da cenite podršku kroz organizovanje sajma od strane RAS-a . U RAS organizaciji nastupa na sajmu vaše je samo da se pojavite nasmejani i predstavljate svoju kompaniju, državu i napravite što više posla. "

g. Nebojša Matić, CEO Mikroelektronika

GRUNDFOS

Detaljnije

Leoni

Detaljnije

SIEMENS

Detaljnije

Continental Grupa

Detaljnije