VESTI

Međunarodni sajam lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu u Dizeldorfu

May 09, 2017

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije raspisale su javni poziv za učešće srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu sa kongresom „A+A“2017, koji će se održati u Dizeldorfu, u periodu od 17. do 20. oktobra 2017. godine

Na sajmu „A+A“ 2017, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije površine 80 m2. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

 „A+A“ (www.aplusa-online.com) sajam se održava svake druge godine i predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa kupcima i dobavljačima. U 2015. godini na sajmu je učestvovalo više od 1.896 izlagača iz 55 zemalja, a sajam je posetilo 65.244 stručnih posetilaca iz 86 zemalja.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom u oblasti lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu.   

Popunjena, potpisana, overena i skenirana prijava kao i skenirano Uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza primaće se do petka 5. maja do 16 časova, a šalju se elektronskom poštom na e-mail: zorana.delic@pks.rs, jovanka.calina@pks.rs, i b2b@ras.gov.rs .

 Original uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza i doprinosa, zajedno sa popunjenom, potpisanom i overenom prijavom neophodno je poslati poštom na adresu: Privredna komora Srbije, ul. Resavska 13-15, 11000 Beograd, sa naznakom: Centar za međunarodnu promociju, za Jovanku Ćalinu.

 Za sve neophodne informacije, možete kontaktirati predstavnike Privredne komore Srbije – Zoranu Delić na broj 011/3304 540 ili Jovanku Ćalinu na broj 011/3304 575.

Neophodna dokumentacija:

1. Poziv za učešće na sajmu
2. Prijava
3. Pravila o učestvovanju na sajmu