VESTI

Međunarodni poslovni susreti u oblasti proizvodnje hrane AgroB2B@NSFair

May 10, 2017

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije, Razvojna agencija Srbije i Biznis inkubator Novi Sad u saradnji sa Novosadskim sajmom, pozivaju vas da uzmete učešće u međunarodnim poslovnim susretima AgroB2B@NSFair koji će se održati u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, 15. maja 2017. godine na Novosadskom sajmu, Kongresni centar „Master“.

Osnovna ciljna grupa su proizvođači i trgovci hrane i pića, ali događaj je otvoren i za povezane sektore poput: poljoprivredne mehanizacije, đubriva i sredstava za zaštitu bilja, pakovanja, obnovljivih izvora energije u poljoprivredi, opreme za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja itd.

AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti ulaznicu za sajam i pokriti eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroB2B@NSFair možete izvršiti: http://agrob2b2017.talkb2b.net/