VESTI

MEĐUNARODNI B2B SUSRETI U OKVIRU 21. MEĐUNARODNOG SAJMA PRIVREDE U MOSTARU

Mar 22, 2018

         Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, u saradnji sa INTERA Tehnološkim parkom Mostar i Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, pozivaju Vas da uzmete učešće u međunarodnim b2b susretima koji će se održati u okviru 21. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, 10. aprila 2018. godine od 15 časova na prvom spratu Paviljona 1.

         Međunarodni B2B susreti Mostar 2018 predstavljaju jedinstvenu priliku za pronalaženje dobavljača, kupaca, partnera i uspostavljanje novih poslovnih kontakata koji će otvoriti nove poslovne horizonte u smislu prekogranične saradnje s Bosnom i Hercegovinom i regionom Zapadnog Balkana.

         Glavni sektori: IKT i telekomunikacije; proizvodi i poluproizvodi od metala, drveta i plastike; inženjering, projektovanje i konsalting; građevinarstvo; energetska industrija; vozila i sredstva za transport; industrijski i građevinski alati i mašine; vinarstvo, poljoprivreda i hrana; turizam, sport i rekreacija; bankarske usluge, investicije i tržište nekretnina; stručna literatura i časopisi; potrošačka roba; trgovina na malo.

        Sa preko 350 izlagača, Međunarodni sajam u Mostaru predstavlja najveću i najznačajniju poslovnu izložbu u Bosni i Hercegovini. Učešće na događaju je besplatno, a potvrđena registracija je istovremeno i ulaznica na Mostarski sajam.

       Prijavu za međunarodne poslovne susrete možete izvršiti preko linka: 

 

http://mostar.talkb2b.net/

 

Rok za registraciju za učešće na poslovnim susretima je 04. april 2018. godine, dok je rok za zakazivanje sastanaka 09.04.2018. godine.

Za dodatne informacije možete se obratiti na een@pks.rs ili na een@ras.gov.rs i brojeve telefona: +381 11 4149 448, +381 11 3398832.