VESTI

MEĐUNARODNI B2B SUSRETI PRIVREDNIKA NA SAJMU MEGRA U SLOVENIJI

Mar 06, 2018

Razvojna agencija Srbije (RAS) poziva zainteresovane privrednike da se prijave za učešće na Međunarodnim poslovnim susretima "Meet4Business MEGRA 2018" koji će se održati 4. aprila, 2018. godine na Pomurskom sajmu u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Poslovni susreti se organizuju u okviru Međunarodnog sajma za gradjevinu, energetiku, opšte usluge i trgovinu “MEGRA 2018” i Međunarodnog sajma održivih tehnologija i zelenog života “GREEN”, koji će trajati od 4. do 7. aprila, 2018. godine.

Cilj susreta je pokretanje poslovne i tehnološke saradnje i povezivanje privrednika u regionu. Organizator B2B događaja je Razvojna agencija Maribora, partneri su Razvojna agencija Srbije i druge relevantne institucije i organizacije iz Austrije, Hrvatske, Mađarske. Poslovni susreti se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN). 

Učesnici poslovnih susreta mogu biti mala i srednja preduzeća, preduzetnici, univerziteti, klasteri iz sektora:

•             građevina

•             energetika,

•             opšte usluge

•             zelene tehnologije

 

Na linku u nastavku nalaze se uputstva za registraciju i izbor poslovnog partnera za B2B sastanak  http://meet4businessmegra2018.talkb2b.net

Registracija je otvorena do 26. marta. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mail dubravka.zivkovic@ras.gov.rs

Prvi sajam gradjevine  i građevinskih materijala u Gornjoj Radgoni organizovan je 1981. godine, a 1995. godine nastavlja se tradicija na sajmu MEGRA. Sajam građevinskih, energetskih, opstih usluga i trgovine postao je centralni dogadjaj i jedan od najvažnijih sajmova ove vrste u regionu. Zajedno sa Medjunarodnim sajmom održivih tehnologija GREEN u 2016. godini na površini od 10.000 m2 predstavilo se 220 izlagača iz 7 zemalja, a zabeleženo je oko 10.000 posetilaca.

 

Prateća dokumentacija:

Agenda MEGRA 2018

Invitation MEGRA 2018