VESTI

МЕЂУНАРОДНИ ПОСЛОВНИ СУСРЕТИ У БЕРЛИНУ ЗА АВИО ИНДУСТРИЈУ

Jun 13, 2022

 

Међународни пословни сусрети за “International Aerospace Days Berlin 2022” одржавају се од 22. до 24. јуна током трајања сајма ILA BERLIN 2022. РАС и Европска мрежа предузетништва, као партнери Б2Б догађаја позивају компаније из авио сектора да се региструју и учествују у предстојећим пословним сусретима.

 

Фото: Shutterstock

 

Међународни дани ваздухопловства у Берлину (International Aerospace Days Berlin 2022) одржавају се током ILA Berlin 2022 и обухватају пословне састанке, као и тематски вођена путовања (пословне туре) и пословне сесије посвећене најважнијим трендовима и иновацијама у сектору.

Овај Б2Б догађај је добра шанса да компаније у сектору и повезаним секторима постигну већу видљивост свог пословања и пронађу нове међународне партнере за сарадњу за истраживање, технологију и иновације.

Упознавање са потенцијалним пословним партнерима из Берлин-Бранденбурга, али и из целог света, могуће је и уживо у хали 3А - штанд 365, као и онлајн 22, 23. и 24. јуна.

Предвиђени су састанци у трајању од по 20 минута. Учешц́е у дружењу је бесплатно, али је потребна улазница за ИЛА Берлин 2022 за оне који желе да се састану на лицу места. Онлајн учесници треба да се региструју, и то путем линка: https://iad-berlin-2022.b2match.io/