VESTI

МЕЂУНАРОДНИ ПОСЛОВНИ СУСРЕТИ НА САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ

Apr 25, 2018

Европска мрежа предузетништва у Србији – Развојна агенција Србија, Привредна комора Србије и Бизнис инкубатор Нови Сад у сарадњи са Новосадским сајмом позивају вас да се пријавите за бесплатно учешће на међународним пословним сусретима „AgroB2B@NSFair“ који ће се одржати у оквиру Међународног полјопривредног сајма у Новом Саду, 16. маја 2018. године на Новосадском сајму, Конгресни центар „Мастер“.

Основна циљна група су произвођачи и трговци хране и пића, али је догађај отворен и за повезане секторе попут: пољопривредне механизације, ђубрива и средстава за заштиту биља, паковања, обновљивих извора енергије у пољопривреди, опреме за производњу и прераду хране, примењене науке и истраживања итд.

AgroB2B@NSFair жели да подстакне пословну сарадњу изражену кроз већи обим размене прехрамбених производа са иностранством, кроз повезивање производње, заједничких улагања и наступа на трећим тржиштима и сично, али и сарадњу у области размене знања и технологије и посебно у унапређењу конкурентности кроз заједничко учешће у националним и европским програмима и фондовима.

Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду, који се ове године одржава 85. јубиларни пут, представља водећи сајам из области агробизниса у централној и југоисточној Европи.

Учешће на међународним пословним сусретима је бесплатно, а учесници сами обезбеђују улазницу за сајам и покривају евентуалне трошкове превоза и смештаја у Новом Саду. Рок за пријаву је 10. мај 2018. године.

Пријаву за међународне пословне сусрете „AgroB2B@NSFair“ можете извршити преко линка: http://agrob2b2018.talkb2b.net/