VESTI

МЕЂУНАРОДНИ ПОСЛОВНИ СУСРЕТИ НА САЈМУ HANNOVER MESSE 2022

Apr 11, 2022

 

Европска мреже предузетништва (ЕЕН) организује Technology & Business Cooperation Days који ће се одржати од 30. маја до 2. јуна 2022. године у оквиру сајма Hannover Messe.

 

 У оквиру највећег сајма индустрије и технологије Hannover Messe, планирани су пословни сусрети који ће се фокусирати на теме 4.0 индустрије, паметних решења у техногији производње, одрживих начина производње, одрживе енергије и мобилности и алата за мерење. 

Б2Б сусрети биће одржани и уживо и у виртуелној форми, а учешће је бесплатно. Неопходно је регистровати се за онлајн састанке најкасније до 24. маја.

РАС позива заинтересоване компаније да учествују на овим међународним пословним сусретима и креирају нова партнерства и послове.

Регистрација је доступна на линку: https://technology-business-cooperation-days-2022.b2match.io/

Иначе, Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских компанија на сајму Ханновер Мессе у оквиру националног штанда Србије. Домаће компаније имаће прилику да од 30. маја до 2. јуна представе своје производе и услуге на два штанда у хали Automation, Motion & Drives и хали Engineered Parts & Solutions.