VESTI

МЕЂУНАРОДНИ Б2Б СУСРЕТИ У ОКВИРУ 21. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА ПРИВРЕДЕ У МОСТАРУ

Mar 22, 2018

       Европска мрежа предузетништва у Србији – Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, у сарадњи са ИНТЕРА Технолошким парком Мостар и Спољнотрговинском комором Босне и Херцеговине, позивају Вас да узмете учешће у међународним б2б сусретима који ће се одржати у оквиру 21. Међународног сајма привреде у Мостару, 10. априла 2018. године од 15 часова на првом спрату Павиљона 1.

       Међународни Б2Б сусрети Мостар 2018 представљају јединствену прилику за проналажење добављача, купаца, партнера и успостављање нових пословних контаката који ће отворити нове пословне хоризонте у смислу прекограничне сарадње с Босном и Херцеговином и регионом Западног Балкана.

       Главни сектори: ИКТ и телекомуникације; производи и полупроизводи од метала, дрвета и пластике; инжењеринг, пројектовање и консалтинг; грађевинарство; енергетска индустрија; возила и средства за транспорт; индустријски и грађевински алати и машине; винарство, пољопривреда и храна; туризам, спорт и рекреација; банкарске услуге, инвестиције и тржиште некретнина; стручна литература и часописи; потрошачка роба; трговина на мало.

      Са преко 350 излагача, Међународни сајам у Мостару представља највећу и најзначајнију пословну изложбу у Босни и Херцеговини. Учешће на догађају је бесплатно, а потврђена регистрација је истовремено и улазница на Мостарски сајам.

      Пријаву за међународне пословне сусрете можете извршити преко линка:

 

http://mostar.talkb2b.net/

 

Рок за регистрацију за учешће на пословним сусретима је 04. 04. 2018. године, док је рок за заказивање састанака 09. 04. 2018. године.

За додатне информације можете се обратити на een@pks.rs или на een@ras.gov.rs и бројеве телефона: +381 11 4149 448, +381 11 3398832.