VESTI

“MATCH4INDUSTRY” B2B SASTANCI NA SANTEK FAIR 2019 U TURSKOJ

Jul 09, 2019

Kao deo aktivnosti u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN), Razvojna agencija Srbije zajedno sa partnerima iz Turske, organizuje poslovne susrete “Match4Industry” 6. i 7. novembra 2019. godine na sajmu  industrije i tehnologije SANTEK FAIR 2019 u Kocaeli, u Turskoj.

Poslovni susreti namenjeni su zainteresovanima iz sektora dobavljača u automobilskoj industiriji, građevinskog i sektora građevinskog materijala, hemijskog sektora, energije, elektrike- elektronike, ICT, metalske i mašinske industrije, gume i plastike, pneumatika…

Događaj “Match4Industry” je deo koncepta “Doing Business Onsite” koji podrazumvea mogućnost poslovnih sastanaka u kompaniji, kao i na centralnom događaju.

Poslovni susreti su prilika za učesnike da unaprede svoje poslovanje kroz stvaranje novih poslovnih kontakata i potencijalno novih poslova, i s obzirom na to da se događaj održava u okviru sajma  SANTEK to je idealno mesto za kontaktiranje novih potencijalnih poslovnih partnera. Mimo individualnih poslovnih sastanaka, učesnici će moći, ukoliko to žele, da posete štandove vodećih kompanija u automobilskoj industriji.

Usluge koje su dostupne učesnicima su:

  • Prevoz do mesta sastanka sa kompanijama (na lokalu)
  • Englesko-turski i tursko- engleski prevod
  • Ručkovi, osveženja i večera dobrodošlice
  • Smeštaj

Troškovi smeštaja mogući su samo za jednu osobu  iz svake firme. Troškove snosi Ministarstvo trgovine Turske na osnovu prethodnog apliciranja kompanije kod turskog trgovinskog atašea u njihovoj  zemlji. Predviđen je smeštaj od tri noćenja u hotelu od 5 zvezdica.

Registracija za događaj je besplatna i moguća je putem linka: https://m4i2019.b2match.io/   

Rok za registrovanje i podnošenje zahteva za smeštaj je 25.10.2019. godine.