NEWS

Javni poziv za učešće poslovnih banaka i lizing kompanija u realizaciji Programa podrške malim preduzećima u nabavci opreme u 2017.

Mar 08, 2017

 

Ministarstvo privrede u okviru  programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2017. godini dodeljuje bespovratna sredstva mikro preduzećima, malim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama za nabavku proizvodne opreme/mašina sa ciljem olakšavanja finansiranja nabavke proizvodne opreme i jačanja njihove konkurentnosti.

Program sprovodi Ministarstvo u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije i odabranim poslovnim bankama i lizing kompanijom.

Bespovratna sredstva će se odobravati zajedno sa kreditom odobrenim od strane partnerske/ih banke/banaka, ili ugovorom o finansijskom lizingu odobrenim od strane partnerske lizing kompanije izabrane na osnovu ovog poziva.

Ovim putem Ministarstvo privrede poziva sve zainteresovane banke i lizing kompanije da se prijave za učešće u realizaciji Programa.

Više informacija o samom programu kao i prateću dokumentaciju pogledajte OVDE.

 

SPIEF 17 - Serbia enjoys auto supplier boom with competitive wages

More

Development Agency of Serbia (RAS )Supports and participates in the implementation of projects of international character

More

USAID - RAS Private Sector Development Project

More

Serbian Furniture Industry Conference, 08.11.2016.

More